Kaj je vedeževanje

Skoraj vsak pozna besedo vedeževanje samo, če verjame v to. Vedeževanje je pogled v Vedeževanjeprihodnost s pomočjo raznih pripomočkov, ki jih vedeževalci zelo radi pomagajo. Najbolj pogosti pripomočki za vedeževanje so karte lahko so to navadne karte ali tarot karte ali kakšne druge. Poznamo tudi numerologija, ki se ukvarja s števili in se na razne načine seštevajo številke s katero dobimo usodo.

Astrologija je vedeževanje, ki s pomočjo izračuna lege planetov ob vašem rojstvu vam napovejo usodo. Te tri kombinacije so nekako najbolj pogoste potem pa poznamo še nekaj ne tako pogostih vedeževanje iz kavine usedline, iz dlani, s pomočjo fižola in raznih ostalih predmetov. Vedeževanje pa je že zelo stara stvar, katero so poznali že v zelo davni preteklosti ko so bile še čarovnice (vsaj tako so pravili takratnim vedeževalkam ). Tako pa je ta panoga že zelo dolgo razvita.

Verjetno se je že vsak srečal ali prišel do trenutka, ko je bil v kakih dvomih in se je potem obrnil na kako vedeževalko, da mu je z njenim znanjem odgovorila na vprašanja in svetovala kako bo naprej.

Možnost imate tudi za brezplačno vedeževanje