Skoči na vsebino
Domov » Brezplačno vedeževanje hitri odgovori

Brezplačno vedeževanje hitri odgovori

Brezplačno vedeževanje hitri odgovori je ponudba, ki je ne gre spregledati. Sedaj si lahko na hitro sami izvedete brezplačno vedeževanje tako, da izberete eno izmed spodnjih kart. Odgovora sta samo dva, DA li NE. Ta sistem vam res nudi hitre odgovore na vsako vaše vprašanje.

Navodila za brezplačno vedeževanje, ki vam nudi hitre odgovore

brezplačno vedeževanje hitri odgovori je tisto kar ta trenutek potrebujete

Najprej si zamislite eno vprašanje za vedeževanje, ki ima lahko samo dva možna odgovora, torej DA ali NE.

Primeri: “Bom se poročila?” “Bom kupila avto?” “Bom se zaljubila?” “Bo ta moški moj partner?” “Me ljubi?”

Ko imate definirano vprašanje zadržite to vprašanje v mislih in z očmi ali miško krožite po kartah. Ko se vam bo pogled zadržal na neki karti potem kliknite na njo ali pa se prstom na ekranu vašega telefona dotaknete te karte.

Brezplačno vedeževanje hitri odgovori je tisto kar ta trenutek potrebujete

Tukaj so karte, izberite eno …

Kaj je še dobro vedeti pri tej obliki brezplačnega vedeževanja?

Ko boste izbrali svoje vprašanje in vprašali orakelj, da vam da odgovor, je to to. Če boste dobili odgovor DA je to to in če boste dobili odgovor NE je tudi to to. Orakelj vam je namenil hiter odgovor, na vas pa je, da za isto vprašanje ne sprašujete dvakrat.

Po drugi strani pa ne gre pozabiti, da za napoved vaše prihodnosti, za vedeževanje, nobena umetna inteligenca ne more zamenjati pravega človeka, prave vedeževalke. Zato vas vabim, da stopite v stik z menoj. Nudim vam poceni vedeževanje po telefonu in poceni sms vedeževanje.

Kaj je še dobro vedeti za vedeževanje, prerokovanje in napoved prihodnosti nasploh

Vedeževanja so se posluževali ljudje že od kadar ta svet stoji. Napoved prihodnosti je bila vedno ena izmed najbolj pomembnih oblik razmišljanja o opcijah, prilagajanja poti glede na napovedi. Kaj to pravzaprav pomeni? Potrebno je razumeti, da je življenje vsakega posameznika, vsakega dogodka, sestavljeno iz več časovnih premic. Ena premica je postavljena bolj levo, druga bolj desno, gor ali dol.

To sedaj zelo poenostavljeno razlagam …

Torej dogodek se bo zgodil, življenje se bo odvilo, temu se ne moremo izognit in temu se reče USODA. Kako se bo pa nekaj odvilo, kako zapeljalo, kako lahko na to vplivamo, pa je odvisno od tega po kateri časovni premici se bomo premikali.

Zato, ko sprašujete nekoga, da vam napove prihodnost, ponavadi napove usodo. Velikokrat pa je časovna premica vprašljiva, ker posameznik, ki sprašuje za prihodnost,nemalokrat skače iz ene časovnbe premice na drugo. Zakaj tako? Ker vsak zase išče ponavadi najlažjo pot do rezultata in ne tisto pravo pot, ki zagotavlja res uspehe.

Tukaj se pa že loti filozofija vedeževanja kar bi pa trajalo predolgo za brati. Vem, da se vam veliki večini ljudi, ki tole berete, ne da brati o temu. Enostavno vas ne zanima. Razumem. Zato vam sistem brezplačno vedeževanje hitri odgovori ponuja hitre odgovore na vprašanja, ki so povezana s časovnimi premicami po katerih hodite.