Skoči na vsebino
Domov » Telefonsko vedeževanje

Telefonsko vedeževanje

Nudim vam telefonsko vedeževanje na 090 liniji. Cena klica je zelo ugodna. Za klic iz Telekom omrežja je cena klica samo 1,49 EUR na minuto z ddv.

telefonsko vedeževanje

Na 090 telefonskem vedeževanju me lahko vprašate karkoli. Ker tukaj na brezplačnem vedeževanju ne zapišete rojstnih podatkov, sem z odgovori zelo omejena. Ko pa me pokličete lahko vstopimo globoko v vašo prihodost in razdelamo katerekoli težave, ki jih imate v ljubezni, službi ali kje drugje.

Vprašate me lahko o ljubezni, o partnerstvu, prijateljstvih, o simpatiji, o službi, denarju, družinskih težavah. Pogledali bomo kaj je prihodnost vam namenila.

In da ne pozabim .. če vam bolj ustreza sms vedeževanje potem preklopite na zavihek in pošljite sms.

Če me boste poklicali, vas bo klic iz Telekom omrežja na linijo, ki vam jo ponujam, stal samo 1,49 eur na minuto z ddv, iz A1 2,33 eur na minuto z ddv, iz T2 2,00 eur na minuto z ddv in iz Telemach 2,19 eur na minuto z ddv. Strošek klica iz kakega drugega omrežja, ki tukaj ni naveden, pa določa vaš operater.  Ponudnik storitve je Gevion d.o.o. V izogib večjim stroškom bi bilo dobro, da bi me za vedeževanje poklicali iz omrežja Telekom.