Skoči na vsebino
Domov » Piškotki – obvestilo

Piškotki – obvestilo

Podjetje Gevion d.o.o. na spletnem mestu, na katerem se nahajate sedaj, uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki). Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta.

Spletna stran s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše in uporabniku bolj prijazno in prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta.

Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katero konkretno osebo gre. Dovoljenja za namestitev piškotkov lahko uporabnik kadarkoli nastavi tudi v svojem spletnem brskalniku, ki ga uporablja za dostop do spletnega mesta.

Podjetje Gevion d.o.o. na spletnem mestu brezplacno-vedezevanje.si uporablja samo nujne piškotke namenjene pravilnemu delovanju spletne strani.

Uporabnik lahko dovoljenja za namestitev piškotkov nastavi in kadarkoli spremeni, prilagodi ali prekliče v brskalniku, s katerim dostopa do spletnega mesta.