Skoči na vsebino
Domov » Sms vedeževanje

Sms vedeževanje

Tukaj je kontakt za poceni sms vedeževanje. Moj odgovor v katerokoli mobilno omrežje je samo 1,49 EUR z vključenim DDV.

Odgovorim vam na vsa vprašanja, ki vas matrajo ta trenutek. LJUBEZEN, SLUŽBA, DENAR, DRUŽINA, VARANJA, OSEBNO POČUTJE, DRUŽINSKE TEŽAVE, …

sms vedeževanje sofija na 3060

Če sedaj brskate po spletni strani preko vašega mobilnega telefona, potem lahko

kliknete tukaj in mi pošljete sms z vašim vprašanjem

Na telefonu se vam bo odprla aplikacija za sms sporočila in tako bo vse pripravljeno na komunikacijo z menoj.

Če pa ste tukaj preko računalnika pa naredite to ročno sami preko vašega mobilnega telefona, pokličite ali pa pošljite sms tako kot ste že navajeni od prej.

In da ne pozabim .. če vam bolj ustreza telefonsko vedeževanje potem preklopite na zavihek za vedeževanje po telefonu in me raje pokličite. Vaša Sofija.

Cena poslanega vprašanja se zaračuna po ceniku vašega operaterja. Medtem ko je cena vsakega prejetega smsa (moj odgovor vam) le 1,49 EUR z ddv. Ponudnik vsebin je Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o., splošni pogoji pa so objavljeni na spletni strani filipid.si

Preberite zakaj je poceni sms vedeževanje dobra zadeva za vas

Predvsem je to dobra zadeva za vas, ker vam ponujam zelo poceni odgovore, ki so povrh vsega še kvalitetni odgovori. Ne odgovorim vam samo s stavkom kot to mnoge vedeževalke počnejo na veliko dražjih sms ponudbah ampak se za vsakega potrudim in napišem vse kar je za napisat. Vsakič se potrudim dodati še moj komentar zraven zato, da vam je lahko jasno dakaj je nek odgovor tak kot je.

Sms vedeževanje je pripročna storitev za vas

Zakaj pravzaprav koristiti sms vedeževanje poleg tega, da je to poceni glede na ostale, ki ponujajo taisto storitev? Z sms vedeževanjem si lahko vzamete čas in lahko dobesedno zraven kogarkoli, tudi tistega za katerega vas kaj zanima, napišete vprašanje, ga pošljete in potem odgovor v obliki sms-a dobite nazaj. In nihče vas ne bo spraševal kaj se greste in kaj kličete. Ker veliko ljudi se vtika, ko nekdo pošilja vedeževalki vprašanja. pa še smejejo se zraven. Velikokrat je tako.

Vaše življenje pa je vaše življenje, z vsemi plusi in minusi, z vsemi težavami, ki jim velikokrat ni videti konca. Zato je taka vrste storitev zelo dobrodošla, ker lahko takoj in brez čakanja dobite odgovore na vsa vaša žgoča vprašanja. Pa naj gre za vprašanja o denarju, partnerstvu, varanju, prijateljstvih ali osebnem počutju.

Kolikokrat dobim vprašanje za sms vedeževanje v smislu kje je sedaj moj partner? Ima ljubico? Je s prijatelji? Zakaj se mi ne oglasi? …. res je veliko tega in popolnoma razumem zakaj je tako.

Storitev sms vedeževanja je namenjena vam, ki ta trenutek to berete

Pošljite sms, vprašajte, ne bo vam žal.

Vaša šlogarca Sofija.