Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Sonce RX

Izbrana karta: Sonce RX

na glavo obrnjena tarot karta sonce

Tarot karta Sonce predstavlja harmonijo, srečo, dobro počutje, vodi v pozitivno naravnanost. To je res karta sreče, ki predstavlja zaščito pred brutalnostjo in sebičnostjo okolice. Ko nekdo potegne to karto pomeni, da sreča prihaja, resnica tudi.

Nakazuje tudi to, da je lahko v prihajanju tudi nova sentimentalna zveza, ki bo odkrita, direktna in brez nekega pretvarjanja.

Karta Sonce simbolizira tudi dobre odnose, mir v družini in dobre obete na finančnem področju. Je izraz velike volje do življenja, vitalnosti, topline, zaupanja. Predstavlja delo, ki nam je všeč. Vse naloge se opravi uspešno in ustvarjalno. 

Ta karta prikliče v življenje posameznika trenutke sreče in nas nagovarja, da se osvobodimo dvomov in strahov. Vsi nesporazumi bodo razčiščeni, vse težave pa jasno obravnavane in premagane.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

pomanjkanje sreče in harmonije, prepiri med zakonci ali prijatelji, ekshibicionizem, dovzetnost, blef, lažna maska na obrazu, nečimrnost, razpad zakona ali razveza zaroke, osamljenost, pomanjkanje prijateljstva, nerazumevanje

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno vedeževanje tarot.