Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Cesar

Izbrana tarot karta: Cesar

izbrana je tarot karta Cesar

Tarot karta Cesar predstavlja osebo, ki je dosegla stabilnost, varnost in vse tisto kar traja dolgo. Karta prestavlja željo po napredku. Oseba, ki potegne to karto, se zavzema za red in za objektivnost odgovornosti. Označuje jasne ideje, disciplino, vztrajnost, odločitev in pripravljenost prevzeti odgovornost.

Kaže na to, da oseba, ki potegne to tarot karto Cesarja izpopolnjuje svoj občutek za realnost in da napreduje natančno.

In ne gre pozabiti, da je ta karta simbol težnje po vedno večji varnosti in po drugi strani pretirane pogojenosti v zakonskem življenju.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

moč, uspeh, inteligenca, doseganje vnaprej zastavljenih ciljev, samokontrola, konstantnost, avtoriteta, vodstvene sposobnosti, predanost delu, dobra volja, dobro počutje, bogastvo, pomemben moškegi za pomoč v poslu ali delu, oče, brat, mož, sin, zaščitnik

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na tarot brezplačno.