Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Cesarica RX

Izbrana tarot karta: Cesarica RX

izbrana je na glavo obrnjena tarot karta cesarica

Tarot karta Cesarica je simbol ženskega napredka in plodnosti ženskega telesa. Na ravni duše signalizira umetniške sposobnosti in ustvarjalne sile. Izraža bogastvo idej in predlaga, da damo zeleno luč našim prepričanjem.

Ta tarot karta lahko označuje začetek nove kariere ali napredovanje. Simbolizira inteligentno žensko, ki je sposobna uporabiti svojo inteligenco in svoje razmišljanje. Karta nakazuje tudi pozitiven razvoj v naših osebnih odnosih.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

pasivnost, absolutna zapuščenost, lenoba, odrekanje vsakemu odporu, nezrelost, neodgovornost, naklonjenost k novim projektom, nakazuje pismo ali nepričakovanega gosta, včasih nakazuje uporniško in nekonformistično osebo, lahkomiselnost lahkotnost in nedisciplina

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na tarot brezplačno.