Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Cesarica

Izbrana tarot karta: Cesarica

izbrana je tarot karta Cesarica

Tarot karta Cesarica je simbol ženskega napredka in plodnosti ženskega telesa. Na ravni duše signalizira umetniške sposobnosti in ustvarjalne sile. Izraža bogastvo idej in predlaga, da damo zeleno luč našim prepričanjem.

Ta tarot karta lahko označuje začetek nove kariere ali napredovanje. Simbolizira inteligentno žensko, ki je sposobna uporabiti svojo inteligenco in svoje razmišljanje. Karta nakazuje tudi pozitiven razvoj v naših osebnih odnosih.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

inteligenca, notranje bogastvo, čistost, fizično in psihično zelo močna ženska, odločno dejanje, dejanje, ki ga je treba izvesti s pogumom in močjo, lahko predstavlja prijateljico, ljubico, žensko z veliko šarma, za moškega lahko predstavlja srečanje z zelo pomembno žensko za njegovo življenje, predstavlja tudi plodnost, napredek, žensko evolucijo, eleganco, vljudnost, velikokrat tudi nosečnost

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno vedeževanje tarot.