Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Hudič

Izbrana tarot karta: Hudič

tarot karta hudič

Tarot karta Hudič je poosebljen strah, simbol vseh nerazumljivih pojavnih oblik pred katerimi je človek nemočen. Simbolizira negativne vplive, nevarnosti, nesreče, zlo, ki se mu ne morete izogniti. Izničuje vse uspehe v okolici. Priporočama se previdnost in pozornost pri vsakemu delovanju. Karta kaže tudi na pomanjkanje volje in vse vrste odvisnosti. Povzroča neuspeh dobrih namenov in povzroča tista delovanja, ki so v nasprotju z našimi prepričanji.

Karta Hudiča predstavlja temne plati osebnosti kot sta materializem in hinavščina, zasvojenost telesa ali močna pogojenost in neznosno breme duše. Obenem simbolizira tudi napačnen razvoj dogodkov zaradi pasti, omejitev in tiranije.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

spolna privlačnost, strastna poželenja, oseba obdarjena z osebnim magnetizmom in nagnjenostjo k materializmu, moč podrejanja drugih, vplivanje na mnenja drugih, trenutki, v katerih se sprostijo sile nezavednega, nepričakovani dogodki, dominacija množic, zgovorna oseba, zlonamernost, travma, usodnost

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na tarot brezplačno vedezevanje.