Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Kočija RX

Izbrana tarot karta: Kočija RX

izbrana karta na glavo obrnjena tarot karta kočija

Tarot karta Kočija predstavlja zmagoslavje človekove racionalnosti, ki je sposobna preoblikovati različne sile narave v svojo smer in jih usmeriti k konkretnim in pozitivnim rezultatom. Projekte je enostavno izvesti, izhod iz težav je zelo blizu, zmaga nad sovražniki je že jasna, ovire so že premagane ovire.

Pa vendar tarot karta Kočija svetuje, da naj vas uspeh ne preobremeni. Kočija na karti se lahko prevrne in kar se je začelo z zmagoslavjem se lahko slabo konča. Kajti doseženi uspehi so nagrada za trdo delo.

Karta kočije predstavlja tudi obetaven začetek in priložnost, da svoje življenje usmerimo k nalogam, ki prinašajo večjo odgovornost ter osebno in poklicno zadovoljstvo. Smo na dobri poti, vendar moramo paziti, da ne precenjujemo sebe in svojih potencialov.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

preloženo potovanje, nezmožnost prevzeti obveznosti, nepremostljiva ovira, prepir, pomanjkanje talenta, človek, ki nas ovira ali oseba, od katere smo pričakovali pomoč, a je ne daje, negativni premiki v službi, slabo poslovanje, frustracije v službi 

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno vedeževanje tarot.