Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Kolo sreče RX

Izbrana tarot karta: Kolo sreče RX

izbrana karta na glavo obrnjeno kolo sreče

Tarot karta Kolo sreče simbolizira neizprosno menjavanje obdobij življenja; usodnost, ki prisili človeka, šibkega po naravi, da se pojavi, da vzame darove Univerzuma in se nato ponovno spusti proti fazi padanja.

Karta Kolo sreče simbolizira tudi ugodne izide, dobro zdravje ali novo pridobljeno blagostanje, tako fizično kot materialno. Pomeni tudi dober zaslužek ali povrnjen kredit, dobitke in dragocena darila.

Obenem pa pomeni pravzaprav nezaželene uspehe ali napredovanje v karieri pa kakorkoli se to že čudno slišalo. Pride trenutek, ko si napredka ali uspeha ne želimo zaradi enega drugega ali tretjega razloga. Zato karta poziva k potrpežljivosti. Vse ob svojem času.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

smola, ovira, ki preprečuje uresničitev projekta, trenutek zastoja, prekinitev cikla, prepuščanje tveganju, negotovost, nestabilen položaj, dobički in izgube, prehodna korist, napačne špekulacije, leno in malomarno opuščanje svojega zdravja

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno vedeževanje karte.