Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Ljubimca RX

Izbrana tarot karta: Ljubimca RX

izbrana karta na glavo obrnjena ljubimca

Tarot karta Ljubimca simbolizira ljubezen, ki jo naša svobodna volja žene k pozitivnim ali negativnim posledicam. Človek je tisti, ki se z izbiro ljubezni odloči dopolniti neizpolnjeni del sebe. Označuje čakanje, negotovost pri odločitvah zaradi konflikta, doživetega z občutkom odgovornosti. Označuje tudi vzajemno ljubezen in tudi strah pred napako.

Je odlična ljubezenska karta, vendar lahko pomeni pomembne odločitve, ki nimajo nobene zveze s čustvi. Predlaga dokončno odločitev s poslušanjem tega kaj pravi srce.

Ta tarot karta pravi tudi to, da prihajajo spremembe, ki se jim nekako ne da izogniti. Morali se boste okoli nečesa odločati.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

neuslišana ljubezen ali čustvena žalost, napačna odločitev, ki vodi v razpoke v zvezi, neuspeh na testu, začasna ločitev, razočaranje v ljubezni in zakonu, nestanovitnost, lažnivost, prenagljeni projekti ali preložena izbira kažejo tudi na depresijo, malodušje

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno vedeževanje tarot.