Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Luna

Izbrana tarot karta: Luna

tarot karta luna

Tarot karta Luna simbolizira pasiven, a ploden del stvari in človeka; noč, nezavedno, domišljijo, iluzije. Nakazuje, da ne smemo preveč zaupati videzu: stvari se lahko spremenijo in se bodo kmalu spremenile. Označuje navidezno resničnost, laži, pasti, norčije in tudi jasnovidnost. Predstavlja tudi sebičnost, srečanje s pohlepnimi in lahkomiselnimi ljudmi.

Kaže na romantičen in zasanjani značaj, ki v nas poraja melanholične občutke in nas sili, da gradimo domišljijske gradove. Ljubezenski odnosi, zaznamovani z ljubosumjem in strahom pred zapuščenostjo; strah in negotovost, ki sta neločljivo povezana z dejavnostjo, strah, da ne bodo našli zaposlitve.

Strah nas bo naredil bolj previdne in nas bo tako pospremil do cilja.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

domišljija, intuicija, preroške sanje, občutek skrivnosti, slutnje, nezadovoljstvo, negotovost glede odločitve, skriti sovražniki, nevarnosti, potreba po premisleku, nezavedno, pozabljeni trenutki, preteklost, ki se vrača, srečanje z ljudmi iz preteklosti, norčije, ekstravaganca, površnost.

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na vedeževanje tarot zastonj