Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Moč RX

Izbrana tarot karta: Moč RX

izbrana tarot karta na glavo obrnjena moč

Tarot karta Moč simbolizira zmago racionalnosti nad besom, nad nasiljem. Tu gre za podrejanje surove sile sili iznajdljivosti, ki ne ubija, ampak se podreja. Označuje moč značaja, tistih, ki so se zavedali svojega potenciala. Svetuje, da ne želite več kot veste, da lahko dobite.

Karta Moč predstavlja moč volje, s katero lahko najbolj običajne stvari dosežejo najvišje vrednosti. Karta svetuje, da nima smisla zanikati svojih nagonov ampak pomiriti svojo vest, ki je v nenehnem konfliktu z živalsko naravo, na koncu pa oboje združiti. Izraža strasti in vzbuja ljubezenske odnose, za katere je značilna ustvarjalnost in uspeh.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

pomanjkanje pobude, moralna moč ter obenem fizična in duhovna šibkost, sebičnost, jeza, nepotrpežljivost, brezmejna gorečnost, neobčutljiva in včasih kruta oseba, boj, vojna, nasilno osvajanje, razdor, tiranija, trdota srca

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na tarot vedeževanje zastonj.