Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Norec RX

Izbrana tarot karta: Norec RX

tarot karta norec obrnjena na glavo

Norec je človek, ki tava, ki ga vodi njegov duh, po svoji volji gre naprej. To je človek, v katerem dejansko prevladuje iracionalnost, je neke vrste slabič.

Karta vedno sporoča, da je treba biti bolj konkretni, da se prekine z nekimi starimi vzorci, da se ne sme nadaljevati brez perspektive. Karta dejansko označuje infantilen značaj, lahkomiselnost, lahkovernost, ležernost.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

ničnost, nezmožnost prepustiti se nagonom in strastem, nezmožnost razuma in vodenja samega sebe, nepremišljena lahkomiselnost, izguba svobodne volje, suženjstvo, odtujenost, norost, duhovna praznina, materializem, nemoralnost, uničenje, zaslepitev

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na tarot karte brezplačno.