Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Norec

Izbrana tarot karta: Norec

izbrana je tarot karta NOREC

Norec je človek, ki tava, ki ga vodi njegov duh, po svoji volji gre naprej. To je človek, v katerem dejansko prevladuje iracionalnost, je neke vrste slabič.

Karta vedno sporoča, da je treba biti bolj konkretni, da se prekine z nekimi starimi vzorci, da se ne sme nadaljevati brez perspektive. Karta dejansko označuje infantilen značaj, lahkomiselnost, lahkovernost, ležernost.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

pasivnost, absolutna zapuščenost, lenoba, odrekanje vsakemu odporu, nezrelost, neodgovornost, naklonjenost k novim projektom, nakazuje pismo ali nepričakovanega gosta, včasih nakazuje uporniško in nekonformistično osebo, lahkomiselnost lahkotnost in nedisciplina

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na tarot karte brezplačno.