Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Obešenec

Izbrana tarot karta: Obešenec

izbrana kartta tarot karta obešenec

Tarot karta Obešenec simbolizira osebo, ki ga obvladuje mentalna navada, ki se ji prostovoljno podredi. Ta duševna navada je lahko odrekanje, sovraštvo do hudobnih, nestrpnost, razočarani ali zgrešeni upi; neuslišana ljubezen, nezvestoba, moralna pristranskost.

Karta simbolizira tudi popolno nezanimanje za materialne stvari in pomanjkanje čuta za praktičnost. Izraža težko premagljivo nelagodje, ki je lahko odskočna deska za iskanje izhoda. Krizni čas, v katerem oseba ve, da je v težavah a ne ve niti dobro zakaj. Ne more razlikovati med stvarmi, ki bi jih bilo bolje zapustiti ali vzeti, da bi se rešili iz boleče stiske.

Obešenec lahko nakazuje nenavezano osebo ali nekoga, ki se neuspešno trudi, da bi lahko živel ljubezenski odnos. Želi si, a mu priložnost uide, zato bi moral spremeniti taktiko.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

preobrat trenutne situacije z dejanjem ali odločitvijo, radikalna sprememba, nezainteresiranost, pozabljivost, pripravljenost na žrtvovanje za nekoga

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na tarot vedeževanje zastonj.