Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Pravica RX

Izbrana tarot karta: Pravica RX

izbrana karta na glavo obrnjena tarot karta pravica

Tarot karta Pravica simbolizira odnose med ljudmi, skupek ravnotežij, ki uravnava življenje Vesolja. Sporočilo tarot karte je, da se oviram ne smemo izogibati, ampak se z njimi soočiti. Označuje dejavnosti, ki zahtevajo red in organizacijo, potrebo po odpuščanju in spravi ali čistem premoru. Karta obenem svetuje, da naj se opusti vse odvečno.

Karta Pravica pravi, da je treba jasno in glasno povedat vsem kaj je prav in kaj ni prav. Potrebno bo upoštevat vse neuspehe in uspehe, da bi se postavila jasna slika, prava slika situacije, take ali drugačne. Priporočeno je, da se gre po poti, ki ste jo ubrali, do konca.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

pokornost, pomanjkanje pobude, storjena krivica, sojenje, tožba, prepir, pravni spori, težave, izkoriščanje s strani zakoncev, dolg, ki ga je treba plačati, podrejeni, ki zna ubogati, a ni sposoben pobude, moralna motnja, neprimernost, zloraba, lažne obtožbe

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno vedeževanje karte.