Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Pravica

Izbrana tarot karta: Pravica

izbrana tarot karta pravica

Tarot karta Pravica simbolizira odnose med ljudmi, skupek ravnotežij, ki uravnava življenje Vesolja. Sporočilo tarot karte je, da se oviram ne smemo izogibati, ampak se z njimi soočiti. Označuje dejavnosti, ki zahtevajo red in organizacijo, potrebo po odpuščanju in spravi ali čistem premoru. Karta obenem svetuje, da naj se opusti vse odvečno.

Karta Pravica pravi, da je treba jasno in glasno povedat vsem kaj je prav in kaj ni prav. Potrebno bo upoštevat vse neuspehe in uspehe, da bi se postavila jasna slika, prava slika situacije, take ali drugačne. Priporočeno je, da se gre po poti, ki ste jo ubrali, do konca.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

zmaga, dobljena zadeva, poštenost, nepristranskost presoje, disciplina, organiziranost, prilagajanje potrebam, univerzalno ravnovesje, metodičnost, natančnost, tempo življenja, trdnost mnenj in namenov, harmonija, nakazuje uravnoteženo osebo

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno vedeževanje karte.