Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Puščavnik

Izbrana tarot karta: Puščavnik

izbrana tarot karta puščavnik

Tarot karta Puščavnik simbolizira človeka, ki beži od zemeljskih stvari, v iskanju resničnosti, ki pod svojim plaščem skriva znanje, ki mu bo omogočilo ozdravitev telesa in duše. Označuje osebo, ki želi slediti svojemu namenu, ki bo znala ubrati pravo pot.

Karta Puščavnika svetuje, da se z nikomer ne pogovarjate in ne zaupate svojih načrtov.

Predstavlja pa tudi osamljenost v paru, obdobje razmisleka, v katerem si bomo morali razčistiti, kaj si pravzaprav želimo. Lahko bi torej tudi spremenili mnenje o izidu uspeha.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

dober nasvet, pobuda, ki bo imela dober rezultat, modra starejša oseba, ki je sposobna videti resnico, tudi ko je skrita, zvesti prijatelj, oče ali moški, ki nas vodi, zdravnik, zdravilec, nenavezanost na materialne stvari, odsotnost zavor, nagnjenost k izolaciji

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno vedeževanje karte.