Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Smrt RX

Izbrana tarot karta: Smrt RX

na glavo obrnjena tarot karta smrt

Tarot karta Smrt simbolizira prehod v nič, da se naredi prostor za novo življenje. Je energija, ki je pripravljena, da se regenerira v ognju novega življenja. Karta nakazuje korenite spremembe, ponovno rojstvo, okrevanje po ljubezenskem razočaranju. Karta smrti svetuje, da počakate, da se to stanje opravi, zaključi in začne nekaj drugega na novo. Ker najslabše je ostati nekje na sredini prehoda.

Karta označuje tudi hitro premikajoče se situacije. Pomeni konec dosedanjih aktivnosti, torej korenito spremembo. Znebiti se bo treba nekaterih plati značaja, tudi to. Razkriva ljubezensko nenavezanost.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

žalovanje, nesreča, trenutki melanholije in žalosti, negativne ideje, ki imajo vpliv, ovirani projekti, ki se ne uresničijo, pomanjkanje zaupanja, nezmožnost prilagajanja situaciji ali spremembe življenja, nezmožnost sprejemanja usode, tesnoba, pasivna drža, pesimizem, delne spremembe ali negativne spremembe

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno vedeževanje iz tarota.