Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Smrt

Izbrana tarot karta: Smrt

tarot karta smrt

Tarot karta Smrt simbolizira prehod v nič, da se naredi prostor za novo življenje. Je energija, ki je pripravljena, da se regenerira v ognju novega življenja. Karta nakazuje korenite spremembe, ponovno rojstvo, okrevanje po ljubezenskem razočaranju. Karta smrti svetuje, da počakate, da se to stanje opravi, zaključi in začne nekaj drugega na novo. Ker najslabše je ostati nekje na sredini prehoda.

Karta označuje tudi hitro premikajoče se situacije. Pomeni konec dosedanjih aktivnosti, torej korenito spremembo. Znebiti se bo treba nekaterih plati značaja, tudi to. Razkriva ljubezensko nenavezanost.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

spremembe v delu, čustvenem ali duhovnem življenju, minevajoči trenutek, duhovni razvoj, konec nečesa starega, situacija, prijateljstvo ali odnos, ki nam je v napoto, ponovno rojstvo v novo življenje, velika sprememba.

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno vedeževanje iz tarota.