Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Sodba

Izbrana tarot karta: Sodba

Tarot karta Sodba je klic notranjega duha, vrnitev k notranji energiji človeka, ki odkriva svojo notranjo in materialno vrednost. Označuje vrnitev v življenje, konec preizkušnje, odpuščanje, rehabilitacijo, ozdravitev ali pozitivno nadaljevanje nečesa.

Zelo pogosto nakazuje ponovno rojstvo, pozitiven obrat, rešitev pravosodnih problemov, veliko uspeha za tistega,ki to karto obrne. Pomeni tudi odločilen korak k samouresničitvi, uspešen proces transformacije.

Predstavlja tudi vsako obliko osvoboditve: od skrbi in potreb od odnosov, neodločnosti in strahov.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

preporod, duhovno prebujenje, psihološka prenova, pozitivne spremembe, potreba po kesanju in odpuščanju, izboljšanje svojih čustev do drugih, poštenost do samega sebe, enaki vatli za vse, prerokba, nepričakovana in ugodna rešitev, pritrdilen odgovor na vsako vprašanje

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno tarot vedeževanje.