Skoči na vsebino
Domov » izbrana tarot karta: Stolp

izbrana tarot karta: Stolp

tarot karta stolp

Tarot karta Stolp simbolizira pogubo človeštva zaradi njegovega ponosa, prevzetnosti, arogance in megalomanije. Označuje neuspeh posameznika ali podjetja, ki temelji na ponosu, pohlepu. S sabo nosi tudi sporočilo, ki govori o neizvedljivih projektih in o tem, da tudi v največjih katastrofah obstaja nekaj, kar preživi.

Karta Stolpa pomeni izkušnje, zaradi katerih se naše upanje omaja in potrjuje, da so naše slutnje pravilne. Ponavadi so te slutnje negativne narave. Na splošno ta karta napoveduje propad ali neuspeh nečesa.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

propad ambicij in iluzij tistih, ki so želeli iti previsoko, razpad prijateljstev ali starih zvez, kriza, ki se ji ne da izogniti, razočaranje, neuspeh, resna ovira, ki nam preprečuje, da bi izpeljali svoje projekte, nesreča, odpoved, kraja, opozorilo, da si ne želite preveč in da ne pozabite na resničnost.

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na tarot brezplačno vedezevanje.