Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Svet RX

Izbrana tarot karta: Svet RX

na glavo obrnjena tarot karta svet

Tarot karta Svet simbolizira doseganje cilja. Označuje trajen uspeh, popoln uspeh, izpolnitev vseh nalog. Označuje zelo močno zaščito pred nevarnostmi in nadlogami. Tarot karta svetuje, da naj preudarno stremimo k višjim ciljem.

Tarot karta sporoča, da se je končno našlo nekaj za kar čutimo pripadnost. Nakazuje, da se je izbralo pravi poklic in da je doseženi položaj, ki smo si ga želeli.

Karta simbolizira tudi veliko sreče v življenju.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

ovira, ki jo je mogoče premagati, nazadovanje, sovražno okolje, pomanjkanje sposobnosti, osredotočanja in koncentracije, nizka upoštevanost s strani okolice, preobrati sreče, neuspeh pri opravljanju nalog, nepopolna realizacija

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno tarot vedeževanje.