Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Velik svečenik RX

Izbrana tarot karta: Velik svečenik RX

izbrana karta na glavo obrnjen velik svečenik

Tarot karta Velik svečenik ali Visok svečenik predstavlja zvesto, zaščitniško, odkrito, velikodušno in moralno močno osebo. Simbolizira spoštovanje pravil, poštenost in zvestobo v zakonu. Označuje jasnost in navdih, ki lahko povzročita, da se kateri koli dogodek razvije v ugodni smeri. Nanaša se na zaupanje v lastne kvalitete in zaupanje v prihodnost, na vero v lastne moči.

Obenem ta tarot karta priporoča potrpežljivost, da dogodki lahko dozorijo.

Visoki svečenik se vedno trudi pridobivati zaupanje s strani drugih na način, da bi tudi drugi ljudje sprejeli ideale in moralna načela visokega svečenika.

Ta karta razkriva tudi željo po vrnitvi v družino ali načrt za poroko.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

nezmožnost razumevanja drugih ljudi in situacij v katerih se nahajajo drugi ljudje, lenoba, nestrpnost, dlakocepenje, drobnjakarstvo, podlost, ovire, prekletstvo, lažnjiv in čemeren človek, lahko nakazuje negativen odgovor na vprašanje, nezmožnost odpuščanja starih zamer in izgubo vere

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno vedeževanje tarot.