Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Zmernost

Izbrana tarot karta: Zmernost

izbrana karta ravnovesje

Tarot karta Ravnovesje simbolizira kroženje vitalnih tekočin. Predstavlja osebo, ki je na vrhuncu svoje dojemljivosti okolice, kjer domišljija, intuicija, spomin, intelekt in sposobnost komuniciranja dosežejo svoj višek. Predstavlja tudi treznost, zmernost, manire. Označuje moralno in psihično solidarnost, vpliv življenjskih dejstev in družine.

Karta Ravnovesja predstavlja tudi enostavnost komunikacije in harmonijo med ljudmi in okoljem, v katerem živijo. Človek, ki potegne to karto, je prilagodljiv in ima ustrežljiv značaj. Predstavlja pravo mero nečesa, ki jo razumemo kot moč umirjenosti, s katero lahko delujemo ciljno, varno in učinkovito.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

pomoč pri izvedbi kljub neugodnostim, trenutek velike harmonije med svetovalcem in okoljem, ustrežljiv značaj, praktična filozofija, sprejemanje dogodkov, prilagajanje okoliščinam, pristna iskrenost, preudarnost, potrpežljivost, zaupanje in spokojnost, mirnost, zdravje, vitalnost

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na brezplačno vedeževanje iz tarota.