Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Zvezde RX

Izbrana tarot karta: Zvezde RX

na glavo obrnjena tarot karta zvezda

Tarot karta Zvezda simbolizira človeštvo, ki se pripravlja na razsvetljenje. Človek je tisti, ki gre združen z duhom in materijo v smeri proti vedno višjim ciljem. Označuje ustvarjalno plodnost in čarobne trenutke. Označuje ustvarjalnost, sposobnost izpopolniti tisto, kar je narava pustila nepopolno.

Karta simbolizira začetek kariere ali odločilen projekt za prihodnost. Zmenki ter obetavna in zahtevna razmerja. Naši projekti bodo uspešni in bodo segali v prihodnost.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

nevljudnost, neskromnost, preveč lahkotno vedenje, nobene želje do praktičnega življenja, pomanjkanje iskrenosti, fizične in duhovne moči, težak in neprimeren trenutek, pomanjkanje spontanosti, sanjarjenje, blodnjavost, pesimizem, zapuščen in brez nekega vodstva

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na vedeževanje tarot zastonj