Skoči na vsebino
Domov » Izbrana tarot karta: Zvezde

Izbrana tarot karta: Zvezde

tarot karta zvezda

Tarot karta Zvezda simbolizira človeštvo, ki se pripravlja na razsvetljenje. Človek je tisti, ki gre združen z duhom in materijo v smeri proti vedno višjim ciljem. Označuje ustvarjalno plodnost in čarobne trenutke. Označuje ustvarjalnost, sposobnost izpopolniti tisto, kar je narava pustila nepopolno.

Karta simbolizira začetek kariere ali odločilen projekt za prihodnost. Zmenki ter obetavna in zahtevna razmerja. Naši projekti bodo uspešni in bodo segali v prihodnost.

Hej, ne pozabite. Vabim vas, da me pokličete. Za vas sem pripravila odlično in poceni vedeževanje in poceni sms vedeževanje. Ampak seveda, prej preverite brezplačno vedeževanje.

pomen tarot karte je tukaj spodaj

Pa vendar … izbrali ste to karto, kaj torej pomeni to

karta, ki prinaša srečo, uspeh, upanje, ki posreduje, ko jo potrebujemo, ugoden in primeren trenutek, uresničitev naših sanj in idealov, pesniški razcvet, odkritost, vera v usodo, slutnje, sanje, dobrota, duhovno sočutje, občutljivost, nežnost, očarljivost, lepota, optimizem

Sedaj pomeditirajte na pomen te karte. In ne se obremenjevati zakaj ravno ta karta. Lahko bi izbrali boljšo tarot karto ali pa slabšo tarot karto. Ni to bistvo. Bistvo je točno ta karta, ki ste si jo izbrali.

Pa vendar, če želite, lahko ponovno izberete na vedeževanje tarot zastonj