Skoči na vsebino
Domov » Brezplačno vedeževanje iz kart od 18.09.2023

Brezplačno vedeževanje iz kart od 18.09.2023

brezplačno vedeževanje iz kart za vas

Vabim vas, da v komentar zapišete vaše vprašanje za brezplačno vedeževanje iz kart

Brezplačno vedeževanje iz tarot kart daje odgovore izbranim vprašanjem. Zato v KOMENTAR napišite svoje vprašanje. Potem bom brezplačno izbrala dve vprašanji in javno odgovorila. Zato v vaše vprašanje ne vpisujte datumov rojstva in občuljive podatke ampak zapišite samo VAŠE IME, IME VPLETENIH, (recimo za ljubezen, za kakega moškega ali žensko) in vaše vprašanje.

Že prejšnje tedne sem objavljala, da jasnovidka brezplačno odgovarja na vprašanja. Ta teden pa nadaljujemo s brezplačnim vedeževanjem iz kart za izbrana vprašanja.

Komentarje, vaša vprašanja, bom sproti potrjevala, da bodo na spletni strani vidni. V nasprotnem primeru boste samo vi videli svoj komentar, nihče drugi pa ne bo videl vašega komentarja.

Če pa želite preskočiti vrsto in ste neučakani, potem me lahko za telefonsko vedeževanje pokličite ali za sms vedeževanje pošljite sms. Vaša vedeževalka Sofija vas vabim, da izkoristite te dve možnosti.

Vprašanja, komentarje, se bo zbiralo od ponedeljka do petka, potem bom pa v soboto ali nedeljo isti teden izbrala dve vprašanji in dala odgovor.

Potem pa nastavila nov prispevek, da boste lahko na novo postavljali vprašanja.

1 komentar na “Brezplačno vedeževanje iz kart od 18.09.2023”

  1. Jolanda, Jože
    Bo moj partner ponovno zbral moči in prenehal z uživanjem alkohola ter kajenjem? Še obstaja upanje za naju, v ljubezni in zvezi brez teh nadlog ter v medsebojnem spoštovanju otrok drug drugega?

    Vnaprej hvala za odgovor – veliko bi mi pomenil …
    Jolanda

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja