Skoči na vsebino
Domov » Brezplačno vedeževanje iz kart od 18.09.2023

Brezplačno vedeževanje iz kart od 18.09.2023

brezplačno online vedeževanje

Vabim vas, da v komentar zapišete vaše vprašanje za brezplačno vedeževanje iz kart

Brezplačno vedeževanje iz tarot kart daje odgovore izbranim vprašanjem. Zato v KOMENTAR napišite svoje vprašanje. Potem bom brezplačno izbrala dve vprašanji in javno odgovorila. Zato v vaše vprašanje ne vpisujte datumov rojstva in občuljive podatke ampak zapišite samo VAŠE IME, IME VPLETENIH, (recimo za ljubezen, za kakega moškega ali žensko) in vaše vprašanje.

Že prejšnje tedne sem objavljala, da jasnovidka brezplačno odgovarja na vprašanja. Ta teden pa nadaljujemo s brezplačnim vedeževanjem iz kart za izbrana vprašanja.

Komentarje, vaša vprašanja, bom sproti potrjevala, da bodo na spletni strani vidni. V nasprotnem primeru boste samo vi videli svoj komentar, nihče drugi pa ne bo videl vašega komentarja.

Če pa želite preskočiti vrsto in ste neučakani, potem me lahko za telefonsko vedeževanje pokličite ali za sms vedeževanje pošljite sms. Vaša vedeževalka Sofija vas vabim, da izkoristite te dve možnosti.

Vprašanja, komentarje, se bo zbiralo od ponedeljka do petka, potem bom pa v soboto ali nedeljo isti teden izbrala dve vprašanji in dala odgovor.

Potem pa nastavila nov prispevek, da boste lahko na novo postavljali vprašanja.


VPRAŠANJE JOLANDE

Jolanda, Jože
Bo moj partner ponovno zbral moči in prenehal z uživanjem alkohola ter kajenjem? Še obstaja upanje za naju, v ljubezni in zvezi brez teh nadlog ter v medsebojnem spoštovanju otrok drug drugega?

Vnaprej hvala za odgovor – veliko bi mi pomenil …
Jolanda

ODGOVOR JOLANDI

Pozdravljena. Vas sem izbrala za odgovor.

Jolanda to je vprašanje na katerega ni enostavnega odgovora. Vi mene sprašujete nekaj kar se vleče že zelo dolgo časa. In karkoli se vleče tako dolgo časa, je težko kar rešiti, kar prenehati z alkoholom, kar prenehati s kajenjem, kar naenkrat imeti spoštovanje do otrok. Tam pri vas so odnosi že tako globoko v teh težavah, da enostavne rešitve ni.

Na kratek rok ne bo rešilo se ničesar. Pokaže, da bo potrebna neka zunanja pomoč, da bo moral njemu pristopiti nekdo, ki mu bo verjel, ki mu bo lahko pomagal. Vi njemu namreč ne morete pomagati. Vi po eni strani dobro veste kako mu je, po drugi strani pa ne razumete, da on nima želje po prenehanju tega. On je v tem svojem začaranem krogu in tam se počuti domače.

Ampak, če se vrnem na vprašanje, kaže, da bo še kaj poizkušal okoli tega, pri temu bo neuspešen. Kažejo se mi energije, ki jih ni sposoben predelat, vi pa tudi ne boste imela te moči, da bi ga kaj spremenila. Tako da lahko da bo kaj nehal pa vendar se bo spet vračal tja od kjer je ta trenutek. Ne bosta pa vidva šla narazen.


3 komentarji na “Brezplačno vedeževanje iz kart od 18.09.2023”

  1. Jolanda, Jože
    Bo moj partner ponovno zbral moči in prenehal z uživanjem alkohola ter kajenjem? Še obstaja upanje za naju, v ljubezni in zvezi brez teh nadlog ter v medsebojnem spoštovanju otrok drug drugega?

    Vnaprej hvala za odgovor – veliko bi mi pomenil …
    Jolanda

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja