Skoči na vsebino
Domov » Brezplačno vedeževanje od 03.07.2023

Brezplačno vedeževanje od 03.07.2023

brezplačno vedeževanje iz kart za vas

Vabim vas, da v komentar zapišete vaše vprašanje za brezplačno vedeževanje.

V KOMENTAR napišite svoje vprašanje. Potem bom izbrala dve vprašanji in javno odgovorila. Zato v vaše vprašanje ne vpisujte datumov rojstva in občuljive podatke ampak zapišite samo VAŠE IME, IME VPLETENIH, (recimo za ljubezen, za kakega moškega ali žensko) in vaše vprašanje.

Komentarje, vaša vprašanja, bom sproti potrjevala, da bodo na spletni strani vidni. V nasprotnem primeru boste samo vi videli svoj komentar, nihče drugi pa ne bo videl vašega komentarja.

Če pa želite preskočiti vrsto in ste neučakani, potem me lahko za telefonsko vedeževanje pokličite ali za sms vedeževanje pošljite sms. Vaša vedeževalka Sofija vas vabim, da izkoristite te dve možnosti.


VPRAŠANJE:

Ali bova z dolgoletno partnerko ostala skupaj in bila srečna v vezi? Moj datum tojstva: 8.6.1982
Hvala. Rok

ODGOVOR:

Hvala Rok za vprašanje. ja, v bistvu bosta ostala skupaj in bila na nek način srečna v zvezi. Bo pa treba v vajini zvezi upoštevat marsikaj, sprejemat kompromise, ne bo vse skupaj tako samoumevno. Vašo partnerko bo treba malo spodujat, da bo v vajino zvezo dajala veliko tako kot boste v to zvezo dajal tudi sam. Ne bo enakomerno iz obeh strani tole dajanje energije v zvezo.


Vprašanja, komentarje, se bo zbiralo od ponedeljka do petka, potem bom pa v soboto ali nedeljo isti teden izbrala dve vprašanji in dala odgovor.

Potem pa nastavila nov prispevek, da boste lahko na novo postavljali vprašanja.

4 komentarji na “Brezplačno vedeževanje od 03.07.2023”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja