Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Karov fant

Izbrana karta: Karov fant

igralna karta karov fant

Splošen pomen karte

Simbolizira novice, ki si sledijo ena za drugo. Karta pomeni tudi obiske. Veliko novosti prihaja.

Preden nadaljujete …

Za vse vaše težave, vaše dvome, vaše težave in vašo željo po temu, da bi izvedeli kaj vas čaka v prihodnosti, sem vam na voljo. Za poceni vedeževanje me lahko pokličete ali pa mi za poceni sms vedeževanje pošljete sms. Va vas bom pogledala vse kar vas bo zanimalo. In ne bo se vam mudilo, ker je tole kar vam ponujam res poceni vedeževanje.

Na področju ljubezni …

Prihajajo novice o ljubezni: pozitivne ali negativne? Težko je reči …; Pisma, telefonski klici oddaljenih prijateljev ali sorodnikov. Obisk zelo ljubljene osebe.

Na področju dela …

Pomeni, da je prišel čas za ukrepanje, pošiljanje predračunov, predlogov starim in novim strankam. Na vidiku so spremembe, nove ponudbe, ki jih je treba prebrati, poslovna srečanja, ki se jih je treba udeležiti.

Na področju osebnega počutja …

V krtakem se bo končno vedelo ali je vse normalno. Analize bodo prispele, lečeči zdravnik bo podal svoje mnenje in svojo oceno.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Ta karta odseva lenega, površnega, brezvoljnoga posameznika, brez interesov in želje po lojalnem in poštenem sodelovanju tu ali tam. Lahko predstavlja sovražnika, tekmeca, upornika, ki je sposoben zavajati druge. Predstavlja lahko tudi lažnivca, fanta, ljubimca ali nezvestega prijatelja, izkoriščevalca, egoista. V praksi je karta znak zavračanja, odpuščanja, kritiziranja, negotove in nejasne prihodnosti, finančnih težav, neurejenega zapravljanja denarja in uničujočih razvad (droga, alkoholizem, prostitucija).

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.