Skoči na vsebino
Domov » Brezplačno vedeževanje iz kart

Brezplačno vedeževanje iz kart

uvodna slika za brezplačno vedeževanje iz kart

Za vas sem pripravila brezplačno vedeževanje iz kart. Sledite smernicam, ki vam jih bom sedaj povedala, da boste iz brezplačnega vedeževanja potegnili kar največ.

Kako sami sebi narediti brezplačno vedeževanje iz kart

KORAK 1: Umirite svoje misli, vzemite si sekundo dlje časa kot si ga ponavadi vzamete, ko brskate po spletu. Umirjanje duha je zelo pomembno, da se razpre tančica, ki preprečuje vpogled v prihodnost.

KORAK 2: z očmi krožite po kartah, ki jih vidite pred sabo in počakajte, da vam intuicija pove, da vas potegne k eni karti. Ker je hrbtišče kart pri vseh kartah enako to pomeni, da bo intuicija res opravila delo kot se zagre. Seveda, ne smete pa pozabit prvega koraka, ki sem ga napisala.

KORAK 3: ko vas bo intuicija potegnila k eni karti kliknite na njo. Povezava vas bo popeljala na opis karte, na odgovor, ki ga iščete. Preberite ta odgovor in nato razmislite o njemu. Razmislite kako to sovpada s tem kar ste vprašali. Morda vam odgovor ne bo všeč pa vendar ne pozabite, da vam je bil ta odgovor namenjen.

KORAK 4: postopek lahko ponovite, ponovno pomislite na eno vprašanje, izberete karto in preberite pomen. Pa vendar ne bi bilo dobro za isto vprašanje dvakrat izbirat karto. Orakelj za brezplačno vedeževanje iz kart je treba spoštovati.

Tako .. sedaj pa izberite eno izmed kart

Seveda je ta oblika brezplačnega vedeževanja super za vas, sami si lahko nekako pogledate kaj vas čaka, kake odgovore boste dobili, ko boste brali pomen izbrane karte. pa vendar je vsekakor boljše, če me pokličete ali če mi pošljete sms. Tukaj imate povezave za vedeževanje po telefonu in za sms vedeževanje. Za vas sem pripravila zelo ugodne cene vedeževanja in vpogleda v prihodnost. Vprašate me lahko o ljubezni, o partnerstvu, prijateljstvih, o simpatiji, o službi, denarju, družinskih težavah. Pogledali bomo kaj je prihodnost vam namenila.