Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Karov kralj

Izbrana karta: Karov kralj

igralna karta karov kralj

Splošen pomen karte

Karta se nanaša na človeka, ki je prišel skozi službeno pot. Nakazuje pa tudi dobro izbrane naložbe in dobre posle ter pogajanja o denarju. Vsekakor vse ugodno za človeka, ki obrne to karto.

Preden nadaljujete …

Za vse vaše težave, vaše dvome, vaše težave in vašo željo po temu, da bi izvedeli kaj vas čaka v prihodnosti, sem vam na voljo. Za poceni vedeževanje me lahko pokličete ali pa mi za poceni sms vedeževanje pošljete sms. Va vas bom pogledala vse kar vas bo zanimalo. In ne bo se vam mudilo, ker je tole kar vam ponujam res poceni vedeževanje.

Na področju ljubezni …

Predstavlja poroko ali interesno razmerje z zrelejšo osebo. Usoda želi, da traja razmerje bolj zaradi pohlepa kot zaradi ljubezni. Zainteresirani prijatelji ali sorodniki.

Na področju dela …

Predstavlja kar velike investicije. Lahko se zgodi zelo ugoden nakup in prodaja nečesa. Pogajanja ali ugodne pogodbe. Ustvarjanje novih dejavnosti. Zmaga v igri.

Na področju osebnega počutja …

Nakazuje nagnjenost k pridobivanju telesne teže, lahko nastopijo presnovne motnje. Priporočljive so občasne preiskave kvalitete krvi, krvnega sladkorja in delovanja jeter.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Posli gredo slabo, gredo navzdol. Posel ni priporočljiv, prav tako investicije. Tudi v ljubezni ta karta pomeni nezmožnost pogajanj, pregovarjanja, doseganja dogovora: je prekinitev upanja, pobude.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.