Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Karova dama

Izbrana karta: Karova dama

igralna karta karova dama

Splošen pomen karte

Karta predstavlja ženo, mater, žensko, ki z ljubeznijo in predanostjo vzgaja svoje otroke. Idealna ženska za vsakogar, ki si želi ustvariti družino.

Preden nadaljujete …

Za vse vaše težave, vaše dvome, vaše težave in vašo željo po temu, da bi izvedeli kaj vas čaka v prihodnosti, sem vam na voljo. Za poceni vedeževanje me lahko pokličete ali pa mi za poceni sms vedeževanje pošljete sms. Va vas bom pogledala vse kar vas bo zanimalo. In ne bo se vam mudilo, ker je tole kar vam ponujam res poceni vedeževanje.

Na področju ljubezni …

Simbolizira zanesljivo, iskreno in zvesto osebo. Dobronamerna s partnerjem, prisrčna z otroki in sorodniki tudi. Je To je strastna oseba in spolno radodarna do svojega partnerja.

Na področju dela …

Simbolizira resno, konstruktivno in izjemno delaveno osebo. Oseba zna zelo dobro voditi posle in svojo firmo, če jo ima. Simbolizira tudi dobro poslovanje.

Na področju osebnega počutja …

Ta karta je pokazatelj dobrega zdravja tako za moške kot za ženske. Razkriva lep erotični naboj, precej močno strast. Energije ne manjka.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Karta lahko nakazuje tudi razhod, ločitev. Karta lahko pomeni tudi, da bo brezobzirna oseba ovirala ali osramotila domače projekte. Karta lahko predstavlja tudi poročenega ljubimca ali osebo, ki uničuje družine.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.