Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Karova devetica

Izbrana karta: Karova devetica

igralna karta karova devetica

Splošen pomen karte

Karta razkriva, da med vami in okolico prihaja do konfliktov. Nestrinjanje, neuspehi ustvarjajo sovraštvo. Težko je obvladati situacijo.

Preden nadaljujete …

Za vse vaše težave, vaše dvome, vaše težave in vašo željo po temu, da bi izvedeli kaj vas čaka v prihodnosti, sem vam na voljo. Za poceni vedeževanje me lahko pokličete ali pa mi za poceni sms vedeževanje pošljete sms. Va vas bom pogledala vse kar vas bo zanimalo. In ne bo se vam mudilo, ker je tole kar vam ponujam res poceni vedeževanje.

Na področju ljubezni …

Nakazuje pomanjkanje dialoga in razumevanje med partnerjema. Vlada neharmonija, pomanjkanje in nespoštovanje. Razmerja so zelo tvegana. Konflikti med sorodniki, brati in sestrami ali prijatelji.

Na področju dela …

Karta pravi, da ni vedno lahko opravljati dela, ko se sodelavci upirajo ali ne strinjajo s tem. Ni rešitve.

Na področju osebnega počutja …

Sprememba počutja je na ogled vsem. Posebno težki trenutki so prisotni zato je stabilnost na preizkušnji. Bolje se je posvetovati s strokovnjakom.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Karta nakazuje, da to, kar počnemo, ne vodi nikamor. Delamo veliko napak pri vrednotenju dogajanja in pri obnašanju. Obenem karta kaže tudi na prazna dejanja, prazne besede, neuporabne in kontraproduktivne govore.

Kaže tudi na nedokončnost in nekoherentne ter nesmiselne govore: človek tarna in tvega, da bi pravzaprav pospešil poraz.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.