Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Karova sedmica

Izbrana karta: Karova sedmica

igralna karta karova sedmica

Splošen pomen karte

Pojavljajo se nove možnosti za premagovanje težav vsakdanjega življenja. Korak za korakom bo svetovalec videl, kako bo drevo njegovih idej bujno raslo in obiralo zrele in sočne plodove.

Preden nadaljujete …

Za vse vaše težave, vaše dvome, vaše težave in vašo željo po temu, da bi izvedeli kaj vas čaka v prihodnosti, sem vam na voljo. Za poceni vedeževanje me lahko pokličete ali pa mi za poceni sms vedeževanje pošljete sms. Va vas bom pogledala vse kar vas bo zanimalo. In ne bo se vam mudilo, ker je tole kar vam ponujam res poceni vedeževanje.

Na področju ljubezni …

Simbolizira nosečnost, porod, začetek ljubezenske zgodbe, spogledovanje. Srečen zakon. Družinska srečanja, srečanja s prijatelji.

Na področju dela …

Simbolizira novo službo, na novo začet posel. Uspeh je pred vrati. Odločitve so pravilne. Tudi iz finančnega vidika so to dobre odločitve.

Na področju osebnega počutja …

Predstavlja majhne težavice, ki so povezane z nečim kar prihaja in odhaja.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Predstavlja lahko preteklost osebe. Lahko kaže na zaskrbljenost in tesnobo zaradi propadlih načrtov ali denarnih težav. Lahko kaže na težavnega otroka. Lahko tudi nakazuje stare vrednote ali zastarele ideje in metode. Lahko pomeni nekoga, ki je utrjen zaradi izkušenj.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplačno vedeževanje karte in ponovno izberite.