Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Karova štirica

Izbrana karta: Karova štirica

igralna karta karova štirica

Splošen pomen karte

Zaupati je dobro … ne zaupati je bolje. Tako pravi stari pregovor. Treba je biti previden, laskanje skriva varanje, pihanje na dušo pa veliko laži.

Preden nadaljujete …

Za vse vaše težave, vaše dvome, vaše težave in vašo željo po temu, da bi izvedeli kaj vas čaka v prihodnosti, sem vam na voljo. Za poceni vedeževanje me lahko pokličete. Za vas bom pogledala vse kar vas bo zanimalo. In ne bo se vam mudilo, ker je tole kar vam ponujam res poceni vedeževanje.

Na področju ljubezni …

Partner ni povsem iskren. Spogledovanje s simpatijo nima prihodnosti. V razmerju ni dovolj zvestobe. Laž in oportunizem med sorodniki ali prijatelji.

Na področju dela …

Skrbno je treba oceniti kako se je dobro premikati na delovnem področju. Ker vedite, da ni vse zlato kar se sveti. Napaka v službi bi vas lahko drago stala.

Na področju osebnega počutja …

Pred zmagoslavjem ali zlomom je dobro preveriti v katero smer pes tačko moli. Nekaj ni v redu zato bi bilo dobro vsako stvar dvakrat preveriti.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Karta nakazuje okrevanje po slabi situaciji. Prevare so razkrite, skrivnosti odkrite in resnica pride na dan. Lahko pomeni držanje obljube, poravnavo ali dajanje druge priložnosti nekomu.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplačno vedeževanje karte in ponovno izberite.