Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Križev fant

Izbrana karta: Križev fant

igralna karta križev fant

Splošen pomen karte

Karta se nanaša na moško osebo, ki jo je treba jemati z rezervo. Vsekakor je to vljudna oseba, na videz neškodljiva, vendar ne smete staviti na njegovo zvestobo, ker lahko izgubite.

Preden nadaljujete …Verjamem, da je brezplačno vedeževanje tisto kar ta trenutek iščete. Pa vendar … če vas zanima pravo vedeževanje in če vas zanimajo odgovori na vsa vaša pereča vprašanja ali pa če vas samo firbec matra, se lahko odločite za sms vedeževanje z mano. Napišite mi sms, vprašate me lahko o karkoli o vašem ljubezenskem življenju, o partnerstvu, prijateljstvih, o simpatijah, o službi, denarju, družinskih težavah. Pogledala bomo kaj vam je prihodnost namenila.

Na področju ljubezni …

Čustva niso povsem napačna. Pa vendar občutki niso jasni, potrebno bo čakanje, da se zadeve razjasnijo.

Na področju dela …

Predstavlja sodelavca ali šefa. Pomembno bo malo manj govoriti in malo več poslušati. Za vsako stvar bo treba imeti pisno podlago, nekje zapisano,d a vam kasneje kdo ne bo kaj očital.

Na področju osebnega počutja …

Dobro bi bilo slišati še kakšno mnenje o temu zakaj je vaše počutje tako kot je.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Ta karta predstavlja sovražnika, ki se maskira v prijatelja. Morda je tekmec na delovnem mestu. Je lažnivec in tisti, ki z lahkoto zarine nož v hrbet. Ta karta je opozorilo, da bodite pozorni na ljubljeno osebo, ki nažalost dela v nasprotju z najboljšimi interesi.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplačno vedeževanje iz kart in ponovno izberite.