Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Križeva dama

Izbrana karta: Križeva dama

igralna karta križeva dama

Splošen pomen karte

Ta karta se nanaša na mlado dekle. Lahko je to hči, mlajša sestra ali kak drugi mladi sorodnik. Vsekakor je prijazna, zanesljiva in vljudna oseba.

Preden nadaljujete …Verjamem, da je brezplačno vedeževanje tisto kar ta trenutek iščete. Pa vendar … če vas zanima pravo vedeževanje in če vas zanimajo odgovori na vsa vaša pereča vprašanja ali pa če vas samo firbec matra, se lahko odločite za sms vedeževanje z mano. Napišite mi sms, vprašate me lahko o karkoli o vašem ljubezenskem življenju, o partnerstvu, prijateljstvih, o simpatijah, o službi, denarju, družinskih težavah. Pogledala bomo kaj vam je prihodnost namenila.

Na področju ljubezni …

Rojstvo nečesa, otroka ali ideje. Praznovanje rojstnega dneva nekega sorodnika ali sorodnice.

Na področju dela …

Sveže delovne naloge, nova služba, nov položaj v osbtoječi službi. Želja po učenju in delanju dobrega vtisa.

Na področju osebnega počutja …

Vaše počutje in fizična kondicija vam ne bi smela predstavljati večjih težav. Pa vendar bi bilo treba paziti na vse tiste težave, ki pridejo in grejo, medtem ko si ne vzame časa, da bi se raziskalo zakaj se dogaja to kar se dogaja.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Karta simbolizira tudi pomanjkanje zrelosti, lahkomiselnost, negotovost, konec nečesa mladega. Ta karta označuje tudi mlado žensko od 16 do 30 let, ki je brezvoljna, krhka in lahkomiseln in ki ne zna ponuditi ljubezni. Velikokrat tudi nima nekih ambicij.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplačno vedeževanje iz kart in ponovno izberite.