Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Križeva desetica

Izbrana karta: Križeva desetica

igralna karta križeva desetica

Splošen pomen karte

V življenju se včasih zgodi, da rečemo ali naredimo stvari brez razmišljanja, posledice pa se bodo hitro pokazale. Samo priznajte svojo krivdo, pokažite dobro vero in vse se bo obrnilo vam v korist.

Preden nadaljujete …

Verjamem, da je brezplačno vedeževanje tisto kar ta trenutek iščete. Pa vendar … če vas zanima pravo vedeževanje in če vas zanimajo odgovori na vsa vaša pereča vprašanja ali pa če vas samo firbec matra, se lahko odločite za sms vedeževanje z mano. Napišite mi sms, vprašate me lahko o karkoli o vašem ljubezenskem življenju, o partnerstvu, prijateljstvih, o simpatijah, o službi, denarju, družinskih težavah. Pogledala bomo kaj vam je prihodnost namenila.

Na področju ljubezni …

Morda je to trenutek utrujenosti ali negotovosti, zato obstaja možnost težav napram partnerju, prijateljev ali sorodnikov. Ne komentirajte na glas, lahko vam bo žal.

Na področju dela …

Pomembno bo, da se bo brez naključnih izbir ali prenagljenih odločitev. Preden ukrepate, vprašajte za nasvet. Razmislite o potezah, da naredite in ne odložite pomembne odločitve.

Na področju osebnega počutja …

pozitivno razmišljanje bo ključnega pomena. Morda ne bi bila napaka umakniti se, za nekaj časa, iz službe, si vzeti odmor, da se telo in duh napolnita s pozitivno energijo. Dopust bi bil idealen za polnjenje baterij.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Označuje nezmožnost ohranjanja predanosti osebi ali situaciji. Ta karta lahko razkrije izdajo ali nezvestobo. Označuje obotavljanje, spreminjanje odnosa in nezmožnost ostati osredotočen na eno področje. To lahko pomeni, da se poskuša žonglirati s preveč stvarmi hkrati ali da se ima veliko stvari naenkrat v ognju.

Ta karta lahko predstavlja tudi osebo, ki je plitka, leteča ali nepremišljena. Označuje stanje omotice ali zmedenosti in nezmožnost jasnega razmišljanja.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplačno vedeževanje iz kart in ponovno izberite.