Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Križeva dvojka

Izbrana karta: Križeva dvojka

igralna karta križeva dvoijka

Splošen pomen karte

Karta križeva dvojka predstavlja naš odnos, vendar ne kaže na razkazovanje večvrednosti, temveč poudarja ugodne priložnosti, ki nam jih ponuja usoda.

Preden nadaljujete …

Verjamem, da je brezplačno vedeževanje tisto kar ta trenutek iščete. Pa vendar … če vas zanima pravo vedeževanje in če vas zanimajo odgovori na vsa vaša pereča vprašanja ali pa če vas samo firbec matra, se lahko odločite za telefonsko vedeževanje z mano. Vprašate me lahko o ljubezni, o partnerstvu, prijateljstvih, o simpatiji, o službi, denarju, družinskih težavah. Pogledali bomo kaj je prihodnost vam namenila.

V ljubezni …

Predstavlja trenutek dobrega počutja v ljubezni, uživanje spoštovanja in občudovanja s strani okolice, nove ljubezni so zelo naklonjene, zastarele zgodbe ali zaključene zgodbe se lahko znova začnejo dogajati.

Na področju dela ….

Osebna moč se na delovnem področju začne dvigovati, karizma tudi, konsenza s strani okolice ne manjka. Razgovor za službo je ugoden, možnosti za spremembe službe so na dosegu roke.

Na področju osebnega počutja

Trenutki dobrega počutja. Recimo za primer: zdravniški pregled lahko le potrdi, da je vse najboljše. Energije in dobrega počutja ne manjka.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Lahko predstavlja zaprtost vase ali pomanjkanje ponosa na svoje sposobnosti ali dosežke. Lahko kaže na situacijo, ko je nekdo izkoriščan ali “podjarmljen” s strani drugega. Lahko se razkrije trenutek v življenju, ko se počutite negotovo.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na seznam kart in izberite ponovno.