Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Križeva petica

Izbrana karta: Križeva petica

igralna karta križeva petica

Splošen pomen karte

Izbrali ste najbolj srečno karto. Zagotavlja vam uspeh in pravzaprav uspešnost na mnogih področjih življenja. Izbrati to karto pomeni poseben izbrati trenutek v ljubezni, delu in počutju.

Preden nadaljujete

Verjamem, da je brezplačno vedeževanje tisto kar ta trenutek iščete. Pa vendar … če vas zanima pravo vedeževanje in če vas zanimajo odgovori na vsa vaša pereča vprašanja ali pa če vas samo firbec matra, se lahko odločite za sms vedeževanje z mano. Napišite mi sms, vprašate me lahko o karkoli o vašem ljubezenskem življenju, o partnerstvu, prijateljstvih, o simpatijah, o službi, denarju, družinskih težavah. Pogledala bomo kaj vam je prihodnost namenila.

Na področju ljubezni …

Prihaja pomembno srečanje; sprava med zaljubljenci; spokojnost med zaročenci; ponovno srečanje med sorodniki. Srečanje z zaupanja vrednimi prijatelji, sorodniki, brati. Velika notranja spokojnost.

Na področju dela …

Simbolizira napredovanje na splošno, še posebej pa v karieri. Zaslužek, ki izvira iz delovnega projekta, prodaje sredstva. Velika dediščina, zmaga v igri.

Na področju osebnega počutja …

Prihajajo zelo pozitivne novice; nosečnost; dobro počutje. Izrazita fizična in spolna energija. Visoka morala, popolno zadovoljstvo.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Simbolizira situacije, ki jih je težko razvozlati, prepire, nesoglasja, zamude, prevare s strani zaupanja vrednih oseb, razprave, konflikti, pravni problemi, vse situacije, ki vodijo človeka v agresiven odnos, nemir, čustvena nestabilnost, anksioznost in depresija, dvom vase. Morebitni dogodki kot so izdaje, ločitev, neuspehi v šoli, zamujeni sestanki, nejasni predlogi, ki lahko povzročijo velike težave.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplačno vedeževanje iz kart in ponovno izberite