Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Križeva sedmica

Izbrana karta: Križeva sedmica

igralna karta križeva sedmica

Splošen pomen karte

Nadaljevanje dogajanja sledi v kratkem. Po obdobju negotovosti in skrbi, se življenje začenja nasmihat nazaj tistim, ki zaupajo v svoje življenje.

Preden nadaljujete …Verjamem, da je brezplačno vedeževanje tisto kar ta trenutek iščete. Pa vendar … če vas zanima pravo vedeževanje in če vas zanimajo odgovori na vsa vaša pereča vprašanja ali pa če vas samo firbec matra, se lahko odločite za sms vedeževanje z mano. Napišite mi sms, vprašate me lahko o karkoli o vašem ljubezenskem življenju, o partnerstvu, prijateljstvih, o simpatijah, o službi, denarju, družinskih težavah. Pogledala bomo kaj vam je prihodnost namenila.

Na področju ljubezni …

Ljubezenske bolečine se zaključujejo. Obračanje v oravo smer. Partnersko življenje se izboljšuje. Razumevanje in dialog bogatita odnos. Samski bodo še nekaj časa samski.

Na področju dela …

Projekti se razvijajo, nove pobude so nagrajene. Vedrina in optimizem prevladujeta. Poklicno življenje je zelo obetavno.

Na področju osebnega počutja …

Stres in depresija ne dopuščata prostor za veliko umirjenost. Dobro razpoloženje, skrbi izginejo, to samo v primeru zavestnega in načrtnega dvigovanja razpoloženja v plus.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

To je karta zamujenih in zapravljenih priložnosti. Ta karta implicira pomanjkanje tolažbe. Razočaranje je zelo močno. Nebo je zaprto, polno temnih oblakov.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplačno vedeževanje iz kart in ponovno izberite.