Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Pikova dama

Izbrana karta: Pikova dama

igralna karta pikova dama

Splošen pomen karte

Karta predstavlja težavno žensko s katero ni dobro imeti opravka. Bolje je, da jo zadržite čim bolj stran od vas, ne sprejemajte njenih nasvetov in ne zaupajte svojih radosti ali težav.

Preden nadaljujete …

Za vse vaše težave, vaše dvome, vaše težave in vašo željo po temu, da bi izvedeli kaj vas čaka v prihodnosti, sem vam na voljo. Za telefonsko vedeževanje me lahko pokličete. Za vas bom pogledala vse kar vas bo zanimalo. In ne bo se vam mudilo, ker je tole kar vam ponujam res poceni vedeževanje.

Na področju ljubezni …

Predstavlja žensko,ki je čahko ločena ali pa samo samska že dlje časa. Predstavlja tekmico ali sovražnico, ki jo je treba držati na distanci. Ta ženska želi, da bi se ljudem okoli nje godilo slabo.

Na področju dela …

Predstavlja ne preveč poštenega sodelavca ali sodelavko, ki lahko povzorča nemir v podjetju ali celo naredi cel kaos s svojo manipulacijo.

Na področju osebnega počutja …

Razkrije se realno stanje osebnega počutja, ki ni dobro. Zato je priporočeno, da se obišče nekoga, ki bi lahko priskočil na pomoč, da se stanje izboljša.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Vse zgoraj napisano lahko dobi še slabšo konotacijo. Predstavlja maščevanje,. goljufanje, nevarnost, škodo, sovraštvo in podobno.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.