Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Pikova devetica

Izbrana karta: Pikova devetica

igralna karta pikova devetica

Splošen pomen karte

Dobro počutje, ne prepušča se težavam, usodo se jemlje v svoje roke.

Preden nadaljujete …

Za vse vaše težave, vaše dvome, vaše težave in vašo željo po temu, da bi izvedeli kaj vas čaka v prihodnosti, sem vam na voljo. Za telefonsko vedeževanje me lahko pokličete. Za vas bom pogledala vse kar vas bo zanimalo. In ne bo se vam mudilo, ker je tole kar vam ponujam res poceni vedeževanje.

Na področju ljubezni …

Karta kaže, da se osamljenost igra z usodo. Med vami in ljubljeno osebo ni razumevanja ali strasti, odnos gre lahko proti koncu. Nesporazum med brati, otroki ali sorodniki.

Na področju dela …

Na področju dela se preživlja zelo težko obdobje. Zdi se, da poslovne razmere še dodatno zapletajo situacijo. Zelo pomembno bo razmisliti o korakih, ki jih bo potrebno narediti, da bi se stanje izboljšalo..

Na področju osebnega počutja …

Komentar in analiza kakega strokovnjaka iz področja zdravja bi lahko bila neugodna. Zato bo veliko skrbi in veliko živčnosti prisotne.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Karta lahko kaže na zlom ali rušenje zidov in omejitev. Z nekoliko bolj pozitivnega vidika lahko karta predstavlja osvoboditev iz neugodne situacije kot je ločitev ali zapustitev nesrečne službe.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.