Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Pikova osmica

Izbrana karta: Pikova osmica

igralna karta pikova osmica

Splošen pomen karte

Neugodna karta za spraševalca razkriva zmedenost, v kateri živi. Po glavi mu rojijo najgroznejše misli, ki mu dajejo misliti, da bo to izjemno težko početje.

Preden nadaljujete …

Vabim vas, da me pokličete. Povedala vam bom vse tisto kar mi bodo karte za vas pokazale. Za vas sem pripravila zelo ugodno telefonsko vedeževanje. Povedala vam bom vse okoli ljubezni, službe, denarja, družine in okoli vsega tistega kar zanima samo vas osebno. Pokličite, ne bo vam žal.

Na področju ljubezni …

Karta kaže na ljubosumje, obolevnost, strah pred izdajo. Oseba doživlja težek trenutek s partnerjem. Strah, da ne bo ljubljena, jo dela ranljivo, neznosno. Karta predstavlja tudi konflikte med sorodniki.

Na področju dela …

Konkurenca je huda, obdržati posel ne bo lahko. Poleg tega obstajajo nesoglasja med sodelavci, zaradi česar je spraševalčevo poklicno življenje bolj sovražno. Obstajale bodo tudi finančne skrbi.

Na področju osebnega počutja …

Lahko bo prišlo do blodnenj, preganjanja, fiksacije. Lahko pride do kake bolezni, nevroze, psihofizičnega stresa.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Karta simbolizira tudi prekinitev tega obupa. Pa vendar to še ne pomeni, da bo partner ali recimo ljubimec prenehal biti ljubosumen. Le neko njegovo vedenje se bo zaključilo medtem ko vzrok tega ne bo izginil. Zato bo spraševalec obilo razmišljal o razlogih za to ljubosumje, če se ne želi znova zaplesti v probleme ljubosumja.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.