Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Pikova petica

Izbrana karta: Pikova petica

igralna karta pikova petica

Splošen pomen karte

Karta nakazuje začetek nevihtnega obdobja, lahko pa tudi prehod k bolj pomirjujočim dogodkom, k zelo pozitivnim spremembam.

Preden nadaljujete …

Vabim vas, da me pokličete. Povedala vam bom vse tisto kar mi bodo karte za vas pokazale. Za vas sem pripravila zelo ugodno telefonsko vedeževanje. Povedala vam bom vse okoli ljubezni, službe, denarja, družine in okoli vsega tistega kar zanima samo vas osebno. Pokličite, ne bo vam žal.

Na področju ljubezni …

Na področju ljubezni lahko nakazuje konec zakona, razmerja, zaroke, lahko pa razkrije konec slabega obdobja in preporod svetovalca na čustveni ravni.

Na področju dela …

Kaže na delo, ki bi prinašalo le nekaj zadovoljstva. Pa vendar se dogaja kotistna sprememba, ki bo posamezniku prinesla nekaj zelo dobrega.

Na področju osebnega počutja …

Paziti se je treba malodušja. Vse skupaj bo kar nekaj megleno. Bo prihajalo do okrevanja, a ker se bo vleklo bo občutek, da se ne premika nič na bolje.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Karta ima tudi podle in vznemirljive pomene: lahko nakazuje neko smrt, smrt občutka, konec službe, posla. To je preobrat naravnega reda stvari, ki bi lahko pomenil, da se negativno obdobje podaljša, da so dogodki nerazumni. Karta, ki lahko pomeni uporabo magije, sovraštva, maščevanja, prevare.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.