Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Pikova sedmica

Izbrana karta: Pikova sedmica

igralna karta pikova sedmica

Splošen pomen karte

Karta ne obeta nič dobrega. Lahko razkrije nesreče, okvare, okvare, celo resne težave. Toda nikoli se ne sme obupati. V takih primerih se je vedno dobro potruditi, da se ne podleže težavam.

Preden nadaljujete …

Vabim vas, da me pokličete. Povedala vam bom vse tisto kar mi bodo karte za vas pokazale. Za vas sem pripravila zelo ugodno telefonsko vedeževanje. Povedala vam bom vse okoli ljubezni, službe, denarja, družine in okoli vsega tistega kar zanima samo vas osebno. Pokličite, ne bo vam žal.

Na področju ljubezni …

Možna je ločitev, izguba preživnine. Tožbe zaradi dedovanja, prodaja družinskega premoženja. Neozdravljive razpoke med sorodniki.

Na področju dela …

Karta predstavlja trenutek velikih težav; možen stečaj, razrešitev, bankrot. Pozameznik živi zelo zapleten trenutek v svojem poklicnem življenju in nihče mu ne pomaga, da bi se vrnil na vrh.

Na področju osebnega počutja …

Lahko pride do kake nesreče. Potrebno bo res paziti. Duševna vznesenost, neravnovesja različnih vrst in entitet. Izguba stika z realnostjo, globoka depresija.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Karta lahko poveča svoj negativni pomen. V negativnem smislu pomeni nepopravljiv in nepopravljiv konec nečesa z velikimi izgubami: nekaj, kar pušča pomembne sledi v posamenzikovem življenju: boleč dogodek, ki bo uspel uničiti vsako prihodnje upanje.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.